Prekinuto glasanje na oba biračka mjesta u Šavniku

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 18.12.2022. u 09:08
Na dva biračka mjesta u Šavniku danas je trebalo da bude održano glasanje deveti put, ali je prije devet časova izborni proces okončan.

Glasanje na biračkim mjestima u zgradi Opštine Šavnik i u selu Kruševice, prekinuto je.

Glasanje na tim biračkim mjestima prekinuto je jer članovi izborne komisije iz koalicije “Za budućnost Šavnika” nijesu dozvolili osobama, za koje tvrde da ne žive u Šavniku, da glasaju.

Na tim biračkim mjestima po deveti put je prekinuto glasanje.

Pravo glasa u Opštini Šavnik ima 483 birača, a u Kruševicama 58.

Pljevaljsko Osnovno državno tuzilaštvo (ODT) podnijelo je ranije Osnovnom sudu na Žabljaku četiri optužna predloga protiv sedam osoba zbog sprečavanja glasanja tokom lokalnih izbora u Šavniku.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.
  Izjava Nemanje Vukovića, funkcionera Demokrata, u čijim okvirima je kazao da odbornici te partije neće glasati za Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, nije ništa drugo do novo razotkrivanje istine da je njihovo zalaganje i borba za građansku i evropsku Crnu Goru mrtvo slovo na papiru, naveli su iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.