Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Sumnjiv “napad” na Trebješanina

dps_niksic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 27.02.2021. u 17:03

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić zahtijeva da se rasvijetle sve okolnosti koje se tiču napada na aktivistu koalicije "Za budućnost Nikšića" Luku Trebješanina, budući da događaj, kako su kazali, obiluje veoma sumnjivim okolnostima.

"Takođe, znakovito je to što je dežurni koji je donio odluku o zadržavanju u nikšićkoj bolnici brat predsjednika opštinskog odbora Demokrata a koliko su ,,teške” povrede govori i razdragana slika sa Markom Kovačevićem, režiserom čuvenog spota u kojem Trebješanina uči kako da lažno optuži crnogorsku policiju"saopštio je OO DPS Nikšić.

Oni su naveli da je ulaskom u bolnicu Kovačević prekršio zdravstvene mjere budući da su zbog epidemioloških mjera posjete zabranjene pa se pitaju ko mu je dao dozvolu "da se bahati i dovodi u opasnost život građana".

"Zbog svega navedenog, pozivamo nadležne državne organe da hitno rasvijetle okolnosti navedenog događaja kako bi se stavila tačka na manipulacije Demokratskog fronta", navodi se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura