Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Đukanović Nikšićanima: Zaštitite dostojanstvo, pokažite da nijeste na prodaju

gwggg_0
gov.me
  • Autor onogost.me
  • 05.02.2021. u 07:19

Nikšićani zaštite svoje dostojanstvo, da pokažu da nijesu na prodaju velikosrpskom nacionalizmu, da prezru polusvijet koji im, zaklonjen crkvom, nudi novac da bi služili interesima rušitelja Crne Gore, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u susret predstojećim lokalnim izborima u gradu pod Trebjesom.

On je u intervjuu za Pobjedu kazao da je Nikšić uvijek bio uzdanica slobodarske, časne i pametne Crne Gore - biće i sada.

"I mnoge ljude u novoj parlamentarnoj većini veoma iritira i proglašavanje ovdašnjeg popisa nacionalnim interesom Srbije i agresivni paternalizam beogradske vlasti, koja u Crnu Goru šalje novac i svoje aktiviste ne bi li tako uticali na rezultate lokalnih izbora. To je kontraproduktivno i radi u korist građanske, samosvjesne i evropske Crne Gore", kazao je Đukanović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura