Evropa sad: Partija penzionera, invalida i restitucije pružila podršku programu Evropa sad 2

Evropa sad
 • Autor onogost.me
 • 31.05.2023. u 11:28
Program Evropa sad 2 je dobio podršku Partije penzionera, invalida i restitucije, saopšteno je iz tog pokreta.

Kako su naveli, iz Partije penzionera, koja ima za cilj unapređenje životnih uslova penzionera i invalida, objavljena je podrška tom Pokretu za parlamentarne izbore raspisane 11. juna.

“Penzioneri su prepoznali u Evropi sad veliku nadu za njihov bolji život. Ova najranjivija i najugroženija populacija vjeruje riječima gospodina Milojka Spajića koji je obećao da će najniža penzija u Crnoj Gori biti 450 eura, ili će podnijeti ostavku. Stoga, crnogorski penzioneri i invalidi, i svi oni kojima su oduzeta imovinska prava, daju punu podršku Evropi sad i njenom lideru Milojku Spajiću. Penzioneri su dali nemjerljiv doprinos i u izboru gospodina Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore”, stoji u odluci Partije penzionera, invalida i restitucije koju potpisuje predsjednik Momo Joksimović.

Dalje navode da vjeruju “da će buduća Vlada na čelu sa premijerom Spajićem i predsjednikom Crne Gore Milatovićem našu zemlju uvesti u zajednicu evropskih naroda, što je preduslov za bolji životni standard”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sjednica Skupštine opštine (SO) Nikšić zakazana je u srijedu, 11. oktobra u zgradi Opštine, sa početkom u 10 časova.
  U Nikšiću je danas formiran Ženski odbornički klub, čiji je cilj afirmacija rodne ravnopravnosti, unapređenje položaja žena i snaženje lokalne demokratije.