Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Evropski tim za Nikšić: Interaktivna mapa projekata koji su Nikšić učinili ljepšim

154072860_3003424356569789_4653403728582061587_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 01.03.2021. u 20:11

U narednom četvorogodišnjem mandatu ćemo nastaviti sa realizacijom našeg Izbornog plana i programa koji će na radost naših sugrađana načiniti Nikšić još ljepšim mjestom za život, saopšteno je iz Evropskog tima za Nikšić.

"Interaktivnom mapom napravili smo prikaz projekata koje smo uradili u prethodnom periodu. Ponosni smo što smo u prilici da na jednom mjestu predstavimo cjelovit prikaz investicija koje su završene ili su u fazi izrade", navodi se u saopštenju.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura