Formiran opštinski Savjet GP URA

veselin
SCREENSHOT
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2015. u 09:36

Veselin Vučurović, politikolog sa dugogodišnjim iskustvom u struci, predsjednik je Savjeta opštinskog odbora GP URA koji je formiran u Nikšiću. 

Savjet broji devet stalnih članova, a po pozivu na raspravama o pojedinim pitanjima učestvovaće  stručnjaci za pojedine oblasti.

„Savjet je, izmedju ostalog, u svojim zaključcima, predložio OO URA Nikšić da Koordinacionom odboru i Savjetu URA sugeriše izradu  analize o ekonomskoj strategiji razvoja Crne Gore na temelju radno intenzivnih  programa,  ali  i  izradu analize o “ekonomskim ubicama” i  kreatorima dužničkog ropstva Nikšića i Crne Gore.  Savjet, takodje, predlaže Koordinacionom odboru da inicira formiranje savjeta na opštinskim nivoima, kao stručna i savjetodavna tijela  koja  analiziraju postojeće stanje i probleme  u svojim sredinama i predlažu optimalna rješenja za njihovo rješavanje“, naovid se u saopštenju GP URA.  

Novoosnovani   Savjet OO URA Nikšić  je ujedno i prvi Savjet nekog Opštinskog odbora u Crnoj Gori.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednica Skupštine Danijela Đurović vratila je predlog 41 poslanika za pokretanje postupaka za utvrđivanje da li je crnogorski predsjednik Milo Đukanović povrijedio Ustav i za njegovo razrješenje jer, kako je kazala, ta dva postupka moraju biti odvojena.