Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Formiran opštinski Savjet GP URA

veselin
SCREENSHOT
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2015. u 09:36

Veselin Vučurović, politikolog sa dugogodišnjim iskustvom u struci, predsjednik je Savjeta opštinskog odbora GP URA koji je formiran u Nikšiću. 

Savjet broji devet stalnih članova, a po pozivu na raspravama o pojedinim pitanjima učestvovaće  stručnjaci za pojedine oblasti.

„Savjet je, izmedju ostalog, u svojim zaključcima, predložio OO URA Nikšić da Koordinacionom odboru i Savjetu URA sugeriše izradu  analize o ekonomskoj strategiji razvoja Crne Gore na temelju radno intenzivnih  programa,  ali  i  izradu analize o “ekonomskim ubicama” i  kreatorima dužničkog ropstva Nikšića i Crne Gore.  Savjet, takodje, predlaže Koordinacionom odboru da inicira formiranje savjeta na opštinskim nivoima, kao stručna i savjetodavna tijela  koja  analiziraju postojeće stanje i probleme  u svojim sredinama i predlažu optimalna rješenja za njihovo rješavanje“, naovid se u saopštenju GP URA.  

Novoosnovani   Savjet OO URA Nikšić  je ujedno i prvi Savjet nekog Opštinskog odbora u Crnoj Gori.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je ta lokalna samouprava u tom gradu ima sramni odnos prema 21. maju, Danu nezavisnosti.