Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Građani da se uključe u izradu Programa rada Vlade

vlada_crne_gore
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.02.2021. u 13:35

Generalni sekretarijat Vlade uputio je javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i građanima da se uključe u pripremu Godišnjeg programa rada Vlade za 2021.

Generalni sekretarijat Vlade poziva zainteresovanu javnost da se uključe u pripremu Godišnjeg programa rada Vlade za 2021. godinu i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare preko online forme na LINK-u.

Građani predloge mogu dostaviti i u pisanoj formi na adresu: Bulevar revolucije 15, 81000, Podgorica i elektronskom obliku (e-mail: [email protected]).

"Cilj ovog poziva je davanje mogućnosti zainteresovanoj javnosti da po prvi put podijeli svoje ideje, predloge i sugestije prilikom sačinjavanja Godišnjeg programa rada Vlade te da se prikupi i razmotri što veći broj stavova o zadacima koje bi Vlada Crne Gore trebalo da planira za 2021. godinu", poručuju iz Vlade.

Konsultacije zainteresovane javnosti u vezi sa pripremom Godišnjeg programa rada Vlade za 2021, trajaće do 1. marta 2021. godine.

Generalni sekretarijat Vlade će, kako navode, evidentirati sve inicijative, prijedloge, sugestije i komentare i sačiniti izvještaj koji će objaviti na svojoj internet stranici i portalu e-uprave , u roku od sedam dana od isteka prednje navedenog roka za dostavljanje predloga.

"Lice zaduženo za koordinaciju konsultovanja zainteresovane javnosti je Almedina Vukić Martinović, e-mail: [email protected], i na ovu adresu možete poslati pitanja u vezi realizacije ovog konsultativnog postupka", saopšteno je iz Vlade.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura
Premijer Milojko Spajić odgovaraće na pitanja poslanika na posebnim sjednicama Skupštine posvećenim premijerskom satu 19. i 26. jula.