Haos u Podgorici

24p13_0
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 24.10.2015. u 21:03

Ono što je počelo kao miran skup oko 19h, tri sata kasnije pretvorilo se u opšti haos ulicama Podgorice. Pristalice Demokratskog Fronta su oko 22h ispred zgrade Skupštine policiju zasuli kamenicama, flašama, bakljama, petardama, nakon čega je policija uzvratila suzavcem i šok bombama, javlja CdM. 

U opštem haosu povrijeđena je i novinarka tog portala, Slađana Đukanović. Grad je trenutno prekriven oblacima dima, a  demonstarnti su rastjerani po centru grada.

Sve je krenulo neposredno nakon što je funkcioner DF-a Slaven Radunović rekao da je ostalo deset minuta do odgovora Ranka Kriovokapića i da posije toga nijesu odgovorni za ono što će se  dogoditi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Da li je crnogorsko društvo zarobila politika? Sagovornici TVCG, univerzitetski profesori odgovaraju, da jeste. Otrovala nas je, poručuju, do te mjere da sve više mrzimo. I to je valjda alarm da kažemo dosta, i okrenemo se sebi.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dostavio je Skupštini dopunjeni predlog odluke za skraćenje mandata Skupštini nakon što mu ga je predsjednica parlamenta Danijela Đurović vratila na doradu.
Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću zahtjev da se održi vanredna sjednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata Skupštini.