Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Haos u Podgorici

24p13_0
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 24.10.2015. u 21:03

Ono što je počelo kao miran skup oko 19h, tri sata kasnije pretvorilo se u opšti haos ulicama Podgorice. Pristalice Demokratskog Fronta su oko 22h ispred zgrade Skupštine policiju zasuli kamenicama, flašama, bakljama, petardama, nakon čega je policija uzvratila suzavcem i šok bombama, javlja CdM. 

U opštem haosu povrijeđena je i novinarka tog portala, Slađana Đukanović. Grad je trenutno prekriven oblacima dima, a  demonstarnti su rastjerani po centru grada.

Sve je krenulo neposredno nakon što je funkcioner DF-a Slaven Radunović rekao da je ostalo deset minuta do odgovora Ranka Kriovokapića i da posije toga nijesu odgovorni za ono što će se  dogoditi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izvinio se građanima što je proveo četiri dana u Francuskoj na odmoru. Kazao je da je svjestan da većina građana ne može sebi da priušti putovanja u Francusku i EU ali je istakao da Vlada naporno radi na povećanju standarda kako bi omogućili građanima da vide sve što Evropa nudi. Premijer je rekao da na društvenim mrežama imamo sijaset neozbiljnih optužbi, ali je naglasio da napadi na mrežama i estradizacija politike nikome neće donijeti dobro.