Haos u Podgorici

24p13_0
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 24.10.2015. u 21:03

Ono što je počelo kao miran skup oko 19h, tri sata kasnije pretvorilo se u opšti haos ulicama Podgorice. Pristalice Demokratskog Fronta su oko 22h ispred zgrade Skupštine policiju zasuli kamenicama, flašama, bakljama, petardama, nakon čega je policija uzvratila suzavcem i šok bombama, javlja CdM. 

U opštem haosu povrijeđena je i novinarka tog portala, Slađana Đukanović. Grad je trenutno prekriven oblacima dima, a  demonstarnti su rastjerani po centru grada.

Sve je krenulo neposredno nakon što je funkcioner DF-a Slaven Radunović rekao da je ostalo deset minuta do odgovora Ranka Kriovokapića i da posije toga nijesu odgovorni za ono što će se  dogoditi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić kazao je da Vlada podržava predlog ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića o razrješenju direktora Uprave policije Zorana Brđanina. Premijer je rekao da je Vladi predloženo da Šaranović bude privremeno koordinator Uprave policije, ali je naveo da izvršna vlast ne želi da takvim predlogom uđe u galimatijas sa Evropskom komisijom.
Socijalistiička narodna partija neće podržati inicijativu DPS-a da bude smijenjen predsjednik parlamenta Andrija Mandić, rekao je za Radio Crne Gore čelnik SNP Crne Gore Vladimir Joković.