I ove nedjelje nema izbora u Šavniku

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 04.01.2023. u 18:41
Opštinska izborna komisija Šavnika još jednom nije uspjela da se usaglasi oko donošenja odluke za održavanje izbora na preostala dva birališta, potvrđeno je TVCG iz OIK-a.

Na današnjem zasjedanju, četiri člana OIK-a su bila protiv, dok je isto toliko dalo glas da se izbori održe 8. januara.

Na taj način odluka nije donešena, pa je definitivno da ni ove nedjelje 541 glasač neće izaći na birališta.

Da podsjetimo, izborni ciklus u Šavniku nije završen ni nakon devet ponovljenih puta, gdje su članovi lokalne opozicije isto toliko puta prekidali izborni proces na biračkim mjestima u zgradi Opštine i u selu Kruševice.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, koja će se održati 10. februara, odbornici će odlučivati o predlogu za smjenu predsjednika opštine Marka Kovačevića.
  Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić poručila je za TVCG da će predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić biti kandidat DF-a za predsjedničke izbore, ukoliko kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) bude Milo Đukanović.
  Crnogorski državljanin može prijaviti prebivalište, ili prijaviti promjenu prebivališta, na osnovu priloženog dokaza o pravu svojine ili susvojine na stanu, kući ili drugom objektu za stanovanje. Ako je u toj prijavi navedena adresa stana koji je u vlasništvu druge osobe, uz prijavu se podnosi ovjeren ugovor o zakupu, predviđeno je izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta.