Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Izabran novi Opštinski odbor Savjeta mladih DPS Nikšić

dps1
DPS
  • Autor onogost.me
  • 02.09.2016. u 18:54

Na Izbornoj konferenciji održanoj danas, delegati iz svih mjesnih odbora izabrali su novih 70 članova Opštinskog odbora SM DPS Nikšić.

Kako je rečeno na ovom skupu, Savjet mladih DPS Nikšić je najbrojnija, najkvalitetnija i najozbiljnija politička organizacija mladih u gradu pod Trebjesom, pa su iz ove partije istakli  da je to potvrdila Izborna konferencija, na kojoj je učestvovalo oko 150 mladih ljudi.

U pozitivnoj atmosferi podmladak ove partije sumirao je rad Opštinskog odbora i rukovodstva u prethodnom mandatu i zaključio da su mladi DPS-a u Nikšiću bili izuzetno aktivni te da su kvalitetnim i predanim radom dokazali da su posvećeni evropskom razvoju grada i države.

Savjet mladih DPS Nikšić istakao je da se u prethodnom mandatu koji je trajao od 2013. do 2016. godine mogu pohvaliti značajanim broj društveno-korisnih, humanitarnih, kulturno-zabavnih i sportskih aktivnosti. Po njihovim riječima svaka akcija okupila je veliki broj mladih ljudi, koji su pokazali odgovaran odnos prema zajednici, društvu, gradu i državi.

„Pred novim Opštinskim odborom SM DPS Nikšić je zadatak da nastavi sa realizacijom programskih ciljeva najjače političke organizacije mladih u Crnoj Gori.

Nastavićemo da svojim kreativnim idejama, projektima, savjetima i radom doprinosimo razvoju našeg grada i države. Posebnu i najveću pažnju posvetićemo rješavanju problema sa kojim se mladi u Nikšiću susreću, a koje dijele sa ostalim vršnjacima u svijetu, sve sa ciljem stvaranja još boljih uslova za život omladine – čulo se na konferenciji“, kazano je na konferenciji.

Posebno je istaknuto uvjerenje u novu ubjedljivu pobjedu ove partije na predstojećim parlamentarnim izborima, ali i lokalnim koji nas očekuju u martu naredne godine.

„Ubijeđeni smo da će građani, a posebno mladi ljudi, prepoznati da je DPS jedina prava i ozbiljna opcija u Nikšiću i Crnoj Gori te da će naša partija opet dobiti najveću podršku, koja će biti vjetar u leđa za nove evropske pobjede – saopšteno je na Izbornoj konferenciji“, rečeno je danas.

Svečanom dijelu Konferencije prisustvovali su koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore Milutin Simović, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore Milosav Anđelić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Nikšić Radivoje Nikčević sa saradnicima, predsjednica Skupštine opštine Nikšić Sonja Nikčević, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Pljevlja Danijel Živković, predsjednica ŽAD Nikšić Nada Dubljević i bivši predsjednik Savjeta mladih DPS Nikšić Lazar Mijanović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.