Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Šavnik: Izborni proces u Šavniku obesmišljen, nadležni da reaguju

DPS
  • Autor onogost.me
  • 06.11.2022. u 14:31
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Šavnik saopštio je da se izborni proces u toj varošici pretvorio u lakrdiju i da je potpuno obesmišljen. Oni su uputili još jedan apel nadležnima da reaguju kako bi se, kako su naveli, anarhija i haos konačno prekinuli.

Iz lokalnog DPS-a su kazali da su uzaludni bili napori te partije, kao i brojni pozivi koje su uputili nadležnim državnim organima da se uključe i u domenu svojih ingerencija omoguće nesmetano glasanje na ponovljenim izborima na tri glasačka mjesta u Šavniku.

“Članovi biračkih odbora iz redova DF i danas, upotrebom fizičke sile sprječavali su birače sa pravom glasa da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo. Time ova bahata lica kontinuiranim vršenjem niza krivičnih djela nastavljaju sa cirkusom koji se pretvorio u lakrdiju kojom je izborni proces u našoj opštini totalno obesmišljen, a čime se i ogolila činjenica da nadležne državne institucije ne funkcionišu”, navodi se u saopštenju DPS-a Šavnik.

Uputili su apel svim činiocima državne vlasti i nadležnim organima da zakonito djeluju i reaguju kako bi se, kako su naveli, “ovakva anarhija i haos konačno prekinuli”.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci