Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

NSD: Izvinjenje onima koji su u Kovačevićevim riječima pronašli ono čega nema

NSD
 • Autor onogost.me
 • 17.06.2024. u 11:47
Nova srpska demokratija (NSD) izvinila se, kako kažu, "svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol". Ovo su poručili iz te partije povodom govora prvog čovjeka Opštine Nikšić Marka Kovačevića na obilježavanju godišnjice bitke na Grahovcu.

“Vjerovatno je svima čudno da govor potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, koji je izrečen u četvrtak, postaje glavna medijska tema u nedelju i to baš na Kurban bajram, praznik svih muslimana svijeta i na dan kada je Crnu Goru posjetio koordinator Stejt departmenta za borbu protiv korupcije Ričard Nefju, koji je tom prilikom razgovarao sa SDT-om vezano za borbu protiv visoke korupcije”, naveli su iz NSD-a u saopštenju.

Nije teško zaključiti, prema njihovim riječima, da je ta “visoka korupcija vezana za bivši režim”.

“Koji očigledno, još uvijek, može da usmjerava medijsku scenu i da jednom temom koja se desila danima ranije preklopi taj važan susret SDT-a i koordinatora Stejt departmenta. Osim toga, juče je u našu državu doputovao i predsjednik Bugarske, g. Rumen Radev koji je u crnogorskim medijima prosto sporedno pozicioniran zbog nekolike rečenice iz govora potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića”, dodaju iz partije.

NSD se, kako kažu, ovim putem izvinjava svima onima koji su u “Markovim riječima pronašli ono čega nema”.

“Na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol. Neka svako radi svoj posao, državne institucije, mediji, političari, ali bi bilo dobro da koncentracija medijske javnosti bude na onim glavnim, umjesto na sporednim temama koje služe isključivo za targetiranje onih koji su ponajbolji u svom poslu poput Marka Kovačevića”, zaključuju iz partije.

Oštre osude na govor sa Grahovca, Kovačević: Centri moći opet iskonstruisali priču

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Kapetan Zupski

   Da je ovaj mladic pricao zrelo i u skladu sa svojim godinama i funkcijom koju obavlja iako je nije dostojan ni u kojem smislu …ne bi se ni Vi izvinjavali a ni mi mislili nna ono cega nema …nego se malo djecak zanio …po ijelo ga

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Rekonstrkcija Vlade premijera Milojka Spjića najverovatnije biće finalizovana već sjutra. Partije koje bi trebalo da uđu u Vladu na današnjim sjednicama stranačkih organa odlučivaće o najavljenoj rekonstrukciji.