Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Kandidat Demokrata ima najveće šanse da prođe u drugi krug predsjedničkih izbora i tamo odnese pobjedu”

Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 05.02.2023. u 10:01
S obzirom na činjenicu da su Demokrate jedina građanska opcija koja ima višegodišnje iskustvo u političkoj borbi sa DPS-om, te da znamo kako se DPS pobjeđuje, Opštinski odbor Demokrate Nikšić, kao najsnažnija politička organizacija u Nikšiću, pruža punu podršku Predsjedništvu da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora na kojoj će biti utvrđen kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore, navele su nikšićke Demokrate.

Aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške su, kako navode u saopštenju, dinamizirane, a “velika podrška građana Nikšića politici Demokratske Crne Gore ohrabruje, što potvrđuju i informacije sa terena i relevantne istraživačke agencije”.

“S tim u vezi, definitivno je da kandidat Demokrata ima najveće šanse da prođe u drugi krug predsjedničkih izbora i tamo odnese pobjedu nad bilo kojim drugim kandidatom. Demokrate su garant ekonomske i moralne obnove, te partija koja se snažno zalaže za vladavinu prava i ulazak Crne Gore u Evropsku uniju, koja čini vlast u 80% Opština u Crnoj Gori, i spremni smo za veliku pobjedu na predsjedničkim izborima”, zaključuju oni.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci