“Kandidat Demokrata ima najveće šanse da prođe u drugi krug predsjedničkih izbora i tamo odnese pobjedu”

Demokrate
 • Autor onogost.me
 • 05.02.2023. u 10:01
S obzirom na činjenicu da su Demokrate jedina građanska opcija koja ima višegodišnje iskustvo u političkoj borbi sa DPS-om, te da znamo kako se DPS pobjeđuje, Opštinski odbor Demokrate Nikšić, kao najsnažnija politička organizacija u Nikšiću, pruža punu podršku Predsjedništvu da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora na kojoj će biti utvrđen kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore, navele su nikšićke Demokrate.

Aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške su, kako navode u saopštenju, dinamizirane, a “velika podrška građana Nikšića politici Demokratske Crne Gore ohrabruje, što potvrđuju i informacije sa terena i relevantne istraživačke agencije”.

“S tim u vezi, definitivno je da kandidat Demokrata ima najveće šanse da prođe u drugi krug predsjedničkih izbora i tamo odnese pobjedu nad bilo kojim drugim kandidatom. Demokrate su garant ekonomske i moralne obnove, te partija koja se snažno zalaže za vladavinu prava i ulazak Crne Gore u Evropsku uniju, koja čini vlast u 80% Opština u Crnoj Gori, i spremni smo za veliku pobjedu na predsjedničkim izborima”, zaključuju oni.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Državna izborna komisija DIK priprema se za drugi krug predsjedničkih izbora. U nedjelju počinje štampanje glasačkih listića, a ovoga puta neće biti žrijebanja, nego će kandidati nastupati pod istim rednim brojevima kao i u prvom krugu. Iz Komisije poručuju da su postojeći zakoni nedorečeni kada je u pitanju organizacija drugog kruga izbora, zbog čega apeluju da se konačno pristupi izbornoj reformi.
  Svojim ljudskim, moralnim, intelektualnim političkim i drugim osobinama Jakov Milatović je jedini koji zaslužuje da bude novi predsjednik Crne Gore, piše u pismu podrške koja je u ime udruženja penzionera upućena predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću, saopštio je Pokret Evropa sad (PES).
  Mislim da je moguć scenario da Ustavni sud poništi Đukanovićev potez o raspuštanju Skupštine Crne Gore, ocijenio je lider Demosa Miodrag Lekić u emisiji Link na Radiju Crne Gore.