Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Komunisti: Neka Milivojević organizuje povorku u svom gradu

kom55
Darko Bulatović
  • Autor onogost.me
  • 09.09.2015. u 13:18

Nikšićki komunisti u današnjem saopštenju konstatuju da organizatori nikšićkog prajda, na čelu sa Stevanom Milivojevićem, još nijesu spoznali suštinu njihovih reakcija. 

Oni ponavljaju da nemaju ništa protiv LGBT populacije, te da nijesu reagovali zbog njihovih  uvjerenja, već zbog univerzalnih vrijednosti zbog kojih su ginuli njihovi preci kojima je petokraka simbol slobode.

„Jugoslovenska Komunistička Partija Crne Gore Opštinski Komitet Nikšić pita g – dina Milivojevića zašto na sastanak u Nikšiću nije došao nijedan pripadnik te populacije iz Nikšića.Zato pozivamo g-dina Milivojevića da u svom gradu organizuje paradu. Branićemo svim raspoloživim sredstvima svoje simbole jer smo registrovani, a naš je amblem petokraka“, navodi se u saopštenju nikšićkih komunista.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Nikšić, kazala je da je skandalozna i neprihvatljiva izjava predsjednika Opštine Marka Kovačevića i poručila da mora da ode sa čela grada.
Nova srpska demokratija (NSD) izvinila se, kako kažu, "svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol". Ovo su poručili iz te partije povodom govora prvog čovjeka Opštine Nikšić Marka Kovačevića na obilježavanju godišnjice bitke na Grahovcu.