Kovačević na obilježavanju Dana RS

Facebook/Demokratski front
 • Autor onogost.me
 • 09.01.2023. u 16:37
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, u delegaciji Nove srpske demokratije, prisustvovao je proslavi Dana Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

To su putem Fejsbuk stranice saopštili iz Demokratskog fronta.

Kako je saopšteno iz Demokratskog fronta, svečanom defileu, pored Kovačevića, prisustvovali su poslanici Jovan Vučurović i Budimir Aleksić.

Ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministar pravde Marko Kovač prisustvovali su jučerašnjoj svečanoj akademiji povodom Dana Republike Srpske u Banjaluci.

Ustavni sud Bosne i Hercegovine je osporio 9. januar kao Dan RS i praznovanje tog datuma proglasio neustavnim.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Komisija za ekonomsku politiku i finansijski sistem Vlade Crne Gore predložila je juče da popis stanovništva bude održan od 1. do 15. novembra ove godine. Kako je Portalu RTCG saopšteno u Vladi, termin zavisi od sjutrašnje sjednice Vlade i hoće li biti izmjena, ali se one ne očekuju.
  Predstavnik bivših radnika nikšićke Željezare Ivan Vujović saopštio je za TVCG da je sa Elektroprivredom (EPCG) dogovoreno da će u novoj kompaniji biti zaposleno 197 radnika, koji će prvih mjesec dana raditi po ugovoru o djelu. Nakon toga novoosnovana firma EPCG-Željezara Nikšić raspisaće konkurs za zapošljavanje.