Kovačević: Nije slučajno da dobijem poziv iz tužilaštva na godišnjicu Oluje

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 08.07.2023. u 13:09
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na Fejsbuku je napisao da je dobio poziv za saslušanje u tužilaštvu zbog navodnog neprimjerenog gesta tokom intoniranja himne Crne Gore na događaju u Nikšiću. On tvrdi da mu je poslata skrivena poruka iz tužilšatva time što je saslušanje zakazano za 4. avgust na godišnjicu Oluje.

Tužilaštvo je podnijelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je povrijedio ugled Crne Gore.

“Da ništa nije slučajno pokazuje i činjenica da sam u tužilaštvo pozvan da dođem baš 4. avgusta na godišnjicu egzodusa Srba u Oluji”, poručio je Kovačević.

Nadležni treba da utvrde da li je Kovačević prilikom intoniranja himne, na svečanosti povodom godišnjice rada Resursnog centra u Nikšiću, namjerno pokazao srednji prst.

“Nekada je ovakve poruke slao Duško Marković, a sada ih šalje tužilaštvo. Osvježilo je”, naveo je on objavi na Fejsbuku.

On je demantovao da je u položaju njegove ruke bilo skrivenih namjera.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Nikšiću je danas formiran Ženski odbornički klub, čiji je cilj afirmacija rodne ravnopravnosti, unapređenje položaja žena i snaženje lokalne demokratije.
  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.