Lekić: Vlade neće biti, obradovaće se oni koji su poraženi 2020.

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 04.01.2023. u 15:17
Mandatar za sastav nove Vlade i lider Demosa Miodrag Lekić poručio je nova vlada neće biti sastavljena, te da će se, kako kaže, tome obradovati mnoge snage poražene na izborima 2020.

Lekić kaže da je na sastanku imao dvije uloge kao predsjednik stranke i član koalicije “Mir je naša nacija“ i imali su, navodi on konkretne predloge.

„Bio sam i u statusu predsjedavajućeg i mandatatra koji je trajao kratko i nastojao sam da imamo ozbiljan dijalog“, kazao je Lekić.

Ostvario je, kaže, cilj da sve bude javno.

„Uspio sam i da zadržim dostojanstvo zemlje da se o Vladi CG odlučuje u Crnoj Gori, a ne bilo gdje drugo… Želim da kažem, kao i ranije, da će vlada biti ozbiljna ili je neće biti evo je neće biti, ko je bio ozbiljan, a nije ostavljam građanima da prosude“, poručio je Lekić.

Crna Gora je, kako ističe, opet na raskrsnici jednog racionalnog i iracionalnog puta.

„Znamo da će se mnoge strane poražene 2020. obradovati“, zaključio je Lekić.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, koja će se održati 10. februara, odbornici će odlučivati o predlogu za smjenu predsjednika opštine Marka Kovačevića.
  Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić poručila je za TVCG da će predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić biti kandidat DF-a za predsjedničke izbore, ukoliko kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) bude Milo Đukanović.
  Crnogorski državljanin može prijaviti prebivalište, ili prijaviti promjenu prebivališta, na osnovu priloženog dokaza o pravu svojine ili susvojine na stanu, kući ili drugom objektu za stanovanje. Ako je u toj prijavi navedena adresa stana koji je u vlasništvu druge osobe, uz prijavu se podnosi ovjeren ugovor o zakupu, predviđeno je izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta.