Marko Vujačić koordinator Omladine Socijaldemokrata u Nikšiću

marko_vujacic_1
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 29.09.2015. u 10:29

Na jučerašnjem inicijativnom sastanku Omladine Socijaldemokrata u Nikšiću jednoglasno je za koordinatora izabran Marko Vujačić, prenosi Cdm.

Na sastanku koji je juče održan u prostorijama Socijaldemokrata razgovaralo se o  načinu strukturisanja organizacije i aktivnostima u narednom periodu, sa akcentom na najvažnija pitanja kojima će se OSD Nikšić baviti. 

Vujačić je najavio da će se OSD zalagati za aktivno uključenje u proces odlučivanja.

“Samim tim i kvalitetniji život u našem gradu s čvrstim uvjeravanjem da socijaldemokratska ideja u Nikšiću ima sigurne temelje i ljude koji su spremni da ih sprovedu u djelo, na zadovoljstvo svih građana”, poručio je Vujačić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Poslanici Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata, Hrvatske građanske inicijative i Demokratske unije Albanaca, podnijeli su Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine i lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj. To je saopštio poslanik DPS-a Andrija Nikolić. On je kazao da su pozvali Bošnjačku stranku da potpiše krivičnu prijavu, što su oni odbili.
Odbor za bezbjednost i odbranu podnijeće krivičnu prijavu protiv nepoznatog člana koji je, kako se sumnja, odao tajne podatke sa zatvorene sjednice novinaru jednog dnevnog lista. Odluka je donešen sa osam glasova za, dok je jedan bio protiv. Odbor je prije toga saslušao vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore, general-majora Rajka Pešića, prije stupanja na funkciju.