Marko Vujačić koordinator Omladine Socijaldemokrata u Nikšiću

marko_vujacic_1
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 29.09.2015. u 10:29

Na jučerašnjem inicijativnom sastanku Omladine Socijaldemokrata u Nikšiću jednoglasno je za koordinatora izabran Marko Vujačić, prenosi Cdm.

Na sastanku koji je juče održan u prostorijama Socijaldemokrata razgovaralo se o  načinu strukturisanja organizacije i aktivnostima u narednom periodu, sa akcentom na najvažnija pitanja kojima će se OSD Nikšić baviti. 

Vujačić je najavio da će se OSD zalagati za aktivno uključenje u proces odlučivanja.

“Samim tim i kvalitetniji život u našem gradu s čvrstim uvjeravanjem da socijaldemokratska ideja u Nikšiću ima sigurne temelje i ljude koji su spremni da ih sprovedu u djelo, na zadovoljstvo svih građana”, poručio je Vujačić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sjednica jedanaestog vanrednog zasijedanja u 2022. godini, na kojoj će se glasati o predlogu predsjednika države Mila Đukanovića da se skrati mandat Skupštini Crne Gore, održaće se u petak, saopšteno je iz parlamenta.
Da li je crnogorsko društvo zarobila politika? Sagovornici TVCG, univerzitetski profesori odgovaraju, da jeste. Otrovala nas je, poručuju, do te mjere da sve više mrzimo. I to je valjda alarm da kažemo dosta, i okrenemo se sebi.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dostavio je Skupštini dopunjeni predlog odluke za skraćenje mandata Skupštini nakon što mu ga je predsjednica parlamenta Danijela Đurović vratila na doradu.