Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Milatović: Pobjeda pravednije Crne Gore, zapečatićemo je 2. aprila

TVCG
  • Autor onogost.me
  • 19.03.2023. u 23:12
Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad i učesnik drugog kruga izbora, Jakov Milatović, poručio je da je njegov rezultat pobjeda svih onih koji su baklju slobode prethodnih 30 godina nosili u Crnoj Gori, koji su bili diskriminisani, koji su napustili zemlju, doživjeli nepravdu, bili siromašni...

Zahvalio se svim listama i pojedincima koji su podržali njegovu kandidaturu.

“Večeras smo napravili presudan korak ka 2. aprilu, kada ćemo pobjedu zapečatiti. Ovo je pobjeda cijele Crne Gore, koju su generacije čekale, pobjeda pravednije, ljepše, bogatije, evropskije Crne Gore”, istakao je Milatović,

Poručio je i da će kandidata DPS-a, Mila Đukanovića, 2. aprila poslati u političu penziju.

“Zahvalan sam svima koji su prethodnih 30 godina nosli baklju slobode, medijima, građanskim aktivistima… Obećao sam da ćemo uspjeti i uspjeli smo”, zaključio je Milatović.

Drugi krug predsjedničkih izbora biće održan u nedjelju, 2. aprila. Građani će birati između Mila Đukanovića (DPS) i Jakova Milatovića (Pokret Evropa sad).

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.