Miodrag Lekić nije na listi za izbore 11. juna

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 17.05.2023. u 13:20
Predsjednik DEMOS-a i dugogodišnji poslanik Miodrag Lekić neće biti kandidat za poslanika na izborima 11. juna. Izborna lista SNP-DEMOS predata je, a na njoj nema Lekićevog imena.

Lekić je o odluci da ne bude na listi upoznao stranačke kolege na sjednicama partijskih organa u utorak. Prva na listi iz DEMOS-a je Ksenija Milović iz Nikšića.

Lekić je bio mandatar za sastav 44 vlade krajem prošle godine, ali nije uspio da sastavi vladu i Skupština je raspuštena. Bio je ministar spoljnih poslova Crne Gore i ambasador, kao i kandidat za predsjednika države 2013. Za poslanika je izabran na izborima 2012. godine. U ovom sazivu bio je na čelu skuppštinskog Odbora za međunarodne odnose.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U namjeri da doprinese transparentnosti prevashodno u procesu donošenja odluka, a podrazumijevajuće i načina trošenja budžetskih sredstava – 43. Vlada je sjednice Vlade otvorila za javnost učinivši dostupnim “Dnevni red” kao i materijale i zaključke sa održanih sjednica na portalu Vlade Crne Gore, poručili su iz Vlade reagujući na navode MANS-a o netransparentnom trošenju budžetskih sredstava.