Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Mir je naša nacija”: Pristalice DPS-a upale u posjed i napale našeg aktivistu

logo_nk
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 01.03.2021. u 18:34

Koalicija "Mir je naša nacija" saopštila je da su pristalice Demokratske partije socijalista (DPS) tokom današnje vožnje gradom, napale njihovog aktivistu Branka Mušikića, u Župi.

„Naime, pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spriječi u nastrajima na njegovu imovinu. Dakle, pristalice DPS-a su upale u posjed i napale Mušikića koji bio prinuđen da se brani. Tom prilikom su Mušikiću upućene najprimitivnije uvrede nakon čega su „patriote“ prešle na gađanje Mušikića flašama i kamenicama usled čega su nastala oštećenja na njegovoj imovini. Osim toga, pristalice DPS-a su kamenovale bilbord na kojem je fotografija Moma Koprivice, nosioca liste koalicije „Mir je naša nacija“. Najzabrinjavajuće je to što je policija reagovala tek kada je umalo došlo do fizičkog obračuna a sve ostalo mirno posmatrala“, stoji u saopštenju koalicije „Mir je naša nacija“.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rekonstrkcija Vlade premijera Milojka Spjića najverovatnije biće finalizovana već sjutra. Partije koje bi trebalo da uđu u Vladu na današnjim sjednicama stranačkih organa odlučivaće o najavljenoj rekonstrukciji.