Muratović: Lokalni funkcioneri iz DF ponizili sebe ali i državu Crnu Goru, pred srpskim parlamentom

DPS
 • Autor onogost.me
 • 11.01.2023. u 09:46
Sjednica odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Republike Srbije dokaz je da projekat “srpski svet” postaje java, ali u svom karikaturalnom obliku, čemu su najveći doprinos juče dali predsjednici pojedinih crnogorskih opština, poručio je član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Boris Muratović.

“To je bila prilika da čelnici opština Nikšić, Berane i Mojkovac, Marko Kovačević, Vuko Todorović i Vesko Delić kao i predsjednici Skupština opština Danilovgrad, Herceg Novi i Tivat, Velimir Đoković, Ivan Otović i Miljan Marković, deklamujući do sad urađeno i sprovedeno, a obećavajući dalje korake u cilju rada na “srpskom pitanju” , iskažu istorijski nivo poniznog i sluganskog odnosa pred srpskim parlamentom a time ujedno ponize i sopstvenu državu”, naveo je Muratović.

Nevjerovatno je da se, po njegovim riječima, lokalni funkcioneri iz redova DF toliko “ponižavaju” da se pred srpskim parlamentarcima, kako kaže, “ushićeno hvale kako su u svojim kabinetima Skupštine opštine raširili trobojke”?!

“Očigledno da tu počinju a i završavaju svi njihovi preduzeti koraci na prioritetnim projektima i planovima razvoja opština u kojima su na vlasti. Njihova stručnost, kompetencija i pregalaštvo su nam svima vrlo poznati, ali ovaj novi nivo poniznosti prema srpskim parlamentarcima, nekakvim Milicama Zavjetnicama i sličnima, besramno je i nedostojno crnogorske biti i karaktera”, zaključio je Muratović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Poštovani mladi gospodine,
   Zamolio bih da napišete jedan mali članak šta ste lično učinili za Nikšić i sugrađane.
   Nemoj da gledaš preko plota i ogovaraš, nije lijepo!
   Taksativno napiši šta si uradio da nam je bolje.
   Unaprijed hvala!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
  Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.