“Ne damo Nikšić” podržao kandidaturu Milatovića

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 02.03.2023. u 14:47
Građanski pokret "Ne damo Nikšić" podržao je kandidaturu zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore.

“Pozivamo sve građane Crne Gore da zajedno učestvujemo u pobjedi jedinog suštinski nezavisnog kandidata i slobodnog čovjeka našeg Jakova. Pozivamo sugrađane da nam se pridruže u kancelarijama pokreta da zajedno podržimo Jakova za dobro svih nas”, navodi se u izjavi predsjednika pokreta “Ne damo Nikšić” Miloša Vulanovića.

Predsjedički izbori biće održani 19. marta.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  DEMOS će podržati kandidata Pokreta "Evropa sad" Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, saopšteno je iz te partije.
  Izborni dan je protekao u mirnoj atmosferi, a karakter i obim nepravilnosti nijesu ugrozili regularnost ukupnog izbornog procesa. Izbori su bili konkurentni sa sedam potvrđenih kandidatura za predsjednika Crna Gore, sprovedeni bez većih problema u organizaciji, dok su temeljna prava kandidata i birača, da slobodno predstave svoje programe, odnosno sprovedu svoje biračko pravo, u najvećem dijelu poštovana.
  Glavni odbor Građanskog pokreta URA podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora zakazanim za 2. april i pozvao sve njihove i članove i simpatizere da glasaju za novog predsjednika Crne Gore.