Nikola Zirojević novi poslanik SD-a

SD
 • Autor onogost.me
 • 28.08.2023. u 21:31
Nakon ostavke prvog čovjeka Opštine Plav, Nihada Canovića, na poslaničko mjesto u Skupštini Crne Gore, na njegovo mjesto izabran je Nikola Zirojević, saopštio je potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Boris Mugoša.

“Nakon ostavke Nihada Canovića na poslaničku funkciju zbog odluke da ostane predsjednik opštine Plav, jer na taj način može konkretnije da djeluje i daje doprinos razvoju ovog divnog kraja, poslanik SD-a biće Nikola Zirojević. Čestitam mu i siguran sam da će biti odličan poslanik”, napisao je Mugoša na platformi X.

Podsjetimo, predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić, prvi čovjek opštine Plav Nihad Canović i predsjednik opštine Nikšić Marko Koavčević podnijeli su danas ostavke na funkcije poslanika.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Mandatar za sastav vlade Crne Gore, predsjednik Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić, saopštio je da ima još vremena za formiranje vlade, te da rade na obezbjeđivanju većine. Nije htio da komentariše informaciju o isključivanju poslanica PES-a Jevrosime Pejović i Radinke Ćinćur iz partije.
  Poslanici Vanjskopolitičkog odbora Evropskog parlamenta usvojli su izvještaj o Crnoj Gori čiji je autor Tonino Picula. Za izvještaj je glasao 51 poslanik odbora dok su tri bila protiv i tri uzdržana. O dokumentu će se sljedećeg mjeseca glasati na plenarnom zasjedanju EP kada će biti usvojen u formi rezolucije Evropskog parlamenta.