Omladina Socijaldemokrata donirala pomoć Crvenom krstu Nikšić

osd_niksic_2
OSD
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2015. u 12:26

Omladina Socijaldemokrata Nikšića juče je organizovala  akciju doniranja pomoći lokalnom Crvenom krstu i time, kako navode u svom saopštenju, na određeni način pomogla da se izađe u susret zahtjevima svih onih kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija.

Mlade socijaldemokrate ističu kako obje organizacije temelje svoje djelovanje na istim vrijednostima i principima, kao što su principi humanosti, socijalne pravde i solidarnosti sa onima koji su žrtve nepravde i nejednakosti. 

“Na ovaj način želimo da podstaknemo veću brigu o zajednici i svim njenim članovima, pogotovo onima koji žive u teškoj finansijskoj situaciji.  Ova skromna donacija podsjetnik je na to da svi zaslužujemo život u uslovima dostojnim čovjeka. Omladina Socijaldemokrata Nikšić će i u budućnosti nastaviti saradnju sa Crvenim krstom i pokušati da shodno mogućnostima, pomogne socijalno ugroženima kategorijama društva”, poručuju nikšićke socijaldemokrate. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Popis stanovništva i domaćinstava u Crnoj Gori počinje sjutra, a kako su saopštili iz Monstata, popisivači Uprave za statistiku od ranog jutra biće na terenu.