Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Omladina Socijaldemokrata donirala pomoć Crvenom krstu Nikšić

osd_niksic_2
OSD
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2015. u 12:26

Omladina Socijaldemokrata Nikšića juče je organizovala  akciju doniranja pomoći lokalnom Crvenom krstu i time, kako navode u svom saopštenju, na određeni način pomogla da se izađe u susret zahtjevima svih onih kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija.

Mlade socijaldemokrate ističu kako obje organizacije temelje svoje djelovanje na istim vrijednostima i principima, kao što su principi humanosti, socijalne pravde i solidarnosti sa onima koji su žrtve nepravde i nejednakosti. 

“Na ovaj način želimo da podstaknemo veću brigu o zajednici i svim njenim članovima, pogotovo onima koji žive u teškoj finansijskoj situaciji.  Ova skromna donacija podsjetnik je na to da svi zaslužujemo život u uslovima dostojnim čovjeka. Omladina Socijaldemokrata Nikšić će i u budućnosti nastaviti saradnju sa Crvenim krstom i pokušati da shodno mogućnostima, pomogne socijalno ugroženima kategorijama društva”, poručuju nikšićke socijaldemokrate. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.