Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS: Ekološka aktivistkinja ukazivala na nerad Čurovića

DPS
  • Autor onogost.me
  • 27.03.2024. u 14:18
Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.

U saopštenju se navodi da će se Čuroviću suditi zbog neovlašćenog prikupljanja i korišćenja ličnih podataka ekološke aktivistkinje, koja je, kako su rekli, samo ukazivala na nerad načelnika Komunalne policije.

”Ovo je još jedan dokaz da nikšićki vlastodršci koriste sve metode da ućutkaju slobodnu građansku misao, političkih neistomišljenika, novinara i nevladinih aktivista. Ali džaba, svakog dana glas slobodnih građana i građanki se jače čuje i postaje tako glasan, da zaglušuje svu buku, prljavštinu, mržnju, mizoginiju i kukavičluk lokalne vlasti”, poručili su iz DPS-a.

Kako su rekli, ”bilo bi bolje da počnu raditi svoj posao i neselektivno primjenjivati zakone”.

”Bolje bi bilo Veselinu Čuroviću i ostalim čurovićima, da počnu pred kraj mandata raditi svoj posao, da umjesto njega to ne čine ekološki aktivisti i građani, da se mane uznemiravanja istih, i da počne neselektivno primjenjivati zakone, jer Nikšićani i Nikšićanke moraju koristiti ulice i trotoare, pa i u vrijeme kad Čurović i kolege rukuvodioci doručkuju”, zaključili su u saopštenju iz nikšićkog DPS-a.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.