Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS: Nikšićki opozicionari bi se lakše usaglasili sa đavolom, nego međusobno

oo_dps_niksic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 25.01.2017. u 18:30

Opozicione partije u Nikšiću će najvjerovatnije od dva loša rješenja za izborni nastup izabrati ono od prije četiri godine, smatraju u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako su naveli u saopštenju, lideri opozicionih partija su očigledno zaboravili, ali građani sigurno nijesu, kakvo su im zamešateljstvo tada priredili, i kako su mjesecima mrcvarili Nikšić.

“Smušene izjave lokalnih lidera potvrđuju da ništa nije bolje ni u njihovim centralama. Sve je neizvjesno i nejasno, osim jedno – pokazuje se da niti imaju programa, niti ideja šta Nikšiću i Nikšićanima treba. Ali ni to nije novo. Kao što nije novo da njihov cilj nije odgovorno upravljanje gradom, već isključivo politikantsko osvetničko obračunavanje sa Demokratskom partijom socijalista”, navodi se u saopštenju.

U vezi sa tim dodaju da bi opozicione partije bile spremne na sve, ukoliko bi im se, kako navode, nekim čudom ukazala prilika, pa i na savez sa crnim đavolom, ali i da bi se sa njim bi lakše usaglasili nego što se usaglašavaju međusobno duže od decenije.

Takođe u DPS-u se pitaju kako bi se tek poslije izbora opozicija dogovarala, kada, kako navode, ni prije njih nijesu uspjeli da dođu do minimalnih uslova za zajednički nastup.

“Nikšićka opozicija, očigledno još uvijek šokirana svojim rezultatom u Nikšiću na parlamentarnim izborima, nikako da shvati da se građani na lokalnim izborima veoma jasno opredjeljuju na osnovu vidljivih rezultata i ponuđenog programa kome će ukazati svoje povjerenje”, stoji u saopštenju.

Naglasili su da ta partija ima i rezultate, i program, i povjerenje, pa da opozicionarima ostaje samo da u jednoj, dvije ili stotinu kolona gledaju kako DPS dolazi do još jedne izborne pobjede.

“Postizborna rašomonijada u Budvi i Kotoru najbolja je opomena Nikšićanima da dobro razmisle prije nego odluče kome će dati svoj glas na predstojećim izborima. Dogovora u Kotoru nema ni poslije tri mjeseca, dok je u Budvi ključni problem što opozicioni lideri imaju više rođaka nego što ima opštinskih funkcija”, objasnjavaju iz lokalnog DPS-a.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izvinio se građanima što je proveo četiri dana u Francuskoj na odmoru. Kazao je da je svjestan da većina građana ne može sebi da priušti putovanja u Francusku i EU ali je istakao da Vlada naporno radi na povećanju standarda kako bi omogućili građanima da vide sve što Evropa nudi. Premijer je rekao da na društvenim mrežama imamo sijaset neozbiljnih optužbi, ali je naglasio da napadi na mrežama i estradizacija politike nikome neće donijeti dobro.