“Opština Nikšić i grad Bijeljina dijele zajedničke vrijednosti”

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 11.01.2023. u 14:28
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević sa saradnicima boravio je u posjeti gradu Bijeljini.

“Tom prilikom, u svečanoj sali Gradske uprave grada Bijeljine, upriličen je prijem kod gradonačelnika Ljubiše Petrovića. Na prijemu se razgovaralo o strategijama saradnje na polju kulture i turizma kao i o modalitetima saradnje na polju razvoja poljoprivrede i potencijalnog ulaganja od strane bijeljinskih privrednika”, navodi se u saopštenju lokalne uprave.

Na sastanku je, kako se dodaje, zaključeno da opština Nikšić i grad Bijeljina dijele zajedničke vrijednosti, te da će započeta saradnja u narednom periodu biti intenzivna na obostrano zadovoljstvo.

“Nakon prijema, predsjednik Kovačević sa gradonačelnikom Petrovićem prisustvovao je dobrotvornom koncertu ,,Ne gubi se dobro, kada se za dobro daje“, koji su organizovali Grad Bijeljina i Eparhija zvorničko-tuzlanska, sa ciljem prikupljanja sredstava za freskopis manastirskog hrama u manastiru Svetog Luke u Župi Nikšićkoj”, dodaje se u saopštenju.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
  Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.