Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Plužinska URA spremna za izbore: Evropska priča dobija svoje istinske konture nakon izbora

  • Autor onogost.me
  • 05.08.2022. u 10:05

Priča za evropsko Plužine dobiće svoje istinske konture nakon lokalnih izbora u ovoj opštini poručeno je sa jučerašnjeg sastanka inicijalnog odbora plužinske URE.

Na sastanku je bilo riječi o planu izbornih aktivnosti u susret lokalnim izborima zakazanim za 23. oktobar. Precizirane sui  procedure za osnivanje prvog opštinskog odbora URE u ovom gradu. Bilo je riječi i o aktuelnoj političkoj situciji.

Članovi inicijalnog odbora plužinske URE iskazali su apsolutnu podršku rukovodstvu URE za sve reformske procese koje sprovode i što su odlučni i spremni da riješe višedecenijska pitanja i probleme koje traju u Crnoj Gori kako bi ona uskoro postala punopravna članica EU.

Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar partije Mileta Radovanić koji je kazao da su URI prioritet reforme i evropski put.

,,Uradićemo sve kako bi Crna Gora postala članica EU a spremni smo da se uhvatimo u koštac sa svim problemima i rješavamo ih. Mi to kao partija dokazujemo djelima svakog dana”, poručio je Radovanić na sastanku.

Pored generalnog sekretara sastanku je prisustvovao i predsjednik odbora u Nikšiću Dušan Golović.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci