Podgorički protest stiže i u Nikšić, DF sjutra organizuje protestnu šetnju

iva_mandic
Iva Mandić, DN
  • Autor onogost.me
  • 04.10.2015. u 09:01

Predsjednik OO NOVE, Janko Milatović, kazao je da će sjutra od 14.30h Demokratski Front organizovati protestnu šetnju ulicama Nikšića. 

„Idemo od trga Šaka Petrovića do zgrade pošte, a odatle do opštine Nikšić gdje ćemo se obratiti okupljenima. Nakon toga svi organizovano, kao i prethodnih dana, idemo za Podgoricu“, kazao je Milatović.

On ponavlja da je jedini cilj protesta formiranje prelazne Vlade sa zadatkom da se organizuju prvi fer i slobodni izbori u Crnoj Gori.

„To svakako podrazumjeva i da je naš protest usmjeren i protiv lokalne vlasti čiju smjenu takođe želimo“, poručio je on i dodao da očekuje podršku najmanje nekoliko stotina građana.

„Podgoričkim protetsima najveći doprinos daju upravo Nikšićani, što je razumljivo, jer je Nikšić najveći tranzicioni gubitnik i u njemu najviše ima najviše nezadovoljnih ljudi. Proteklih osam dana bili smo primjer i u brojčanom smislu, u smislu poztivne energije i u svakom pozitivnom smislu jer nijesmo napravili nijedan incident“, zaključio je Milatović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

DEMOS će podržati kandidata Pokreta "Evropa sad" Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, saopšteno je iz te partije.
Izborni dan je protekao u mirnoj atmosferi, a karakter i obim nepravilnosti nijesu ugrozili regularnost ukupnog izbornog procesa. Izbori su bili konkurentni sa sedam potvrđenih kandidatura za predsjednika Crna Gore, sprovedeni bez većih problema u organizaciji, dok su temeljna prava kandidata i birača, da slobodno predstave svoje programe, odnosno sprovedu svoje biračko pravo, u najvećem dijelu poštovana.
Glavni odbor Građanskog pokreta URA podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora zakazanim za 2. april i pozvao sve njihove i članove i simpatizere da glasaju za novog predsjednika Crne Gore.