Podgorički protest stiže i u Nikšić, DF sjutra organizuje protestnu šetnju

iva_mandic
Iva Mandić, DN
  • Autor onogost.me
  • 04.10.2015. u 09:01

Predsjednik OO NOVE, Janko Milatović, kazao je da će sjutra od 14.30h Demokratski Front organizovati protestnu šetnju ulicama Nikšića. 

„Idemo od trga Šaka Petrovića do zgrade pošte, a odatle do opštine Nikšić gdje ćemo se obratiti okupljenima. Nakon toga svi organizovano, kao i prethodnih dana, idemo za Podgoricu“, kazao je Milatović.

On ponavlja da je jedini cilj protesta formiranje prelazne Vlade sa zadatkom da se organizuju prvi fer i slobodni izbori u Crnoj Gori.

„To svakako podrazumjeva i da je naš protest usmjeren i protiv lokalne vlasti čiju smjenu takođe želimo“, poručio je on i dodao da očekuje podršku najmanje nekoliko stotina građana.

„Podgoričkim protetsima najveći doprinos daju upravo Nikšićani, što je razumljivo, jer je Nikšić najveći tranzicioni gubitnik i u njemu najviše ima najviše nezadovoljnih ljudi. Proteklih osam dana bili smo primjer i u brojčanom smislu, u smislu poztivne energije i u svakom pozitivnom smislu jer nijesmo napravili nijedan incident“, zaključio je Milatović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Poslanici Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata, Hrvatske građanske inicijative i Demokratske unije Albanaca, podnijeli su Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine i lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj. To je saopštio poslanik DPS-a Andrija Nikolić. On je kazao da su pozvali Bošnjačku stranku da potpiše krivičnu prijavu, što su oni odbili.
Odbor za bezbjednost i odbranu podnijeće krivičnu prijavu protiv nepoznatog člana koji je, kako se sumnja, odao tajne podatke sa zatvorene sjednice novinaru jednog dnevnog lista. Odluka je donešen sa osam glasova za, dok je jedan bio protiv. Odbor je prije toga saslušao vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore, general-majora Rajka Pešića, prije stupanja na funkciju.