Podgorički protest stiže i u Nikšić, DF sjutra organizuje protestnu šetnju

iva_mandic
Iva Mandić, DN
  • Autor onogost.me
  • 04.10.2015. u 09:01

Predsjednik OO NOVE, Janko Milatović, kazao je da će sjutra od 14.30h Demokratski Front organizovati protestnu šetnju ulicama Nikšića. 

„Idemo od trga Šaka Petrovića do zgrade pošte, a odatle do opštine Nikšić gdje ćemo se obratiti okupljenima. Nakon toga svi organizovano, kao i prethodnih dana, idemo za Podgoricu“, kazao je Milatović.

On ponavlja da je jedini cilj protesta formiranje prelazne Vlade sa zadatkom da se organizuju prvi fer i slobodni izbori u Crnoj Gori.

„To svakako podrazumjeva i da je naš protest usmjeren i protiv lokalne vlasti čiju smjenu takođe želimo“, poručio je on i dodao da očekuje podršku najmanje nekoliko stotina građana.

„Podgoričkim protetsima najveći doprinos daju upravo Nikšićani, što je razumljivo, jer je Nikšić najveći tranzicioni gubitnik i u njemu najviše ima najviše nezadovoljnih ljudi. Proteklih osam dana bili smo primjer i u brojčanom smislu, u smislu poztivne energije i u svakom pozitivnom smislu jer nijesmo napravili nijedan incident“, zaključio je Milatović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sjednica jedanaestog vanrednog zasijedanja u 2022. godini, na kojoj će se glasati o predlogu predsjednika države Mila Đukanovića da se skrati mandat Skupštini Crne Gore, održaće se u petak, saopšteno je iz parlamenta.
Da li je crnogorsko društvo zarobila politika? Sagovornici TVCG, univerzitetski profesori odgovaraju, da jeste. Otrovala nas je, poručuju, do te mjere da sve više mrzimo. I to je valjda alarm da kažemo dosta, i okrenemo se sebi.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dostavio je Skupštini dopunjeni predlog odluke za skraćenje mandata Skupštini nakon što mu ga je predsjednica parlamenta Danijela Đurović vratila na doradu.