Pokret Evropa sad ide samostalno na izbore, Spajić nosilac liste

Pokret “Evropa sad”
 • Autor onogost.me
 • 26.04.2023. u 23:34
Glavni odbor (GO) Pokreta Evropa sad donio je odluku da ta stranka nastupi samostalno na junskim parlamentarnim izborima. Nosilac liste na izborima biće lider Pokreta Milojko Spajić.

“Na večeras održanoj sjednici, članovi Glavnog odbora Pokreta Evropa sad jednoglasno su donijeli odluku o modalitetu nastupa na parlamentarnim izborima. Odlučeno je da Pokret Evropa sad! u narednom periodu obavi niz razgovora sa građanskim listama, nezavisnim intelektualcima, uglednim aktivistima, lokalnim pokretima i partijama manje brojnih naroda u vezi sa zajedničkim nastupom. Listu Pokreta Evropa sad nosiće predsjednik Pokreta Milojko Spajić koji je za to dobio jednoglasnu podršku”, navodi se u saopštenju Pokreta.

Dodaju da će jedinstveno nastaviti političku borbu za jak životni standard, slobodne insititucije i pomireno društvo.

“Naša vizija je vizija u koju vjeruje Crna Gora i nastavićemo još odlučnije za nju da se borimo”, navodi se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U namjeri da doprinese transparentnosti prevashodno u procesu donošenja odluka, a podrazumijevajuće i načina trošenja budžetskih sredstava – 43. Vlada je sjednice Vlade otvorila za javnost učinivši dostupnim “Dnevni red” kao i materijale i zaključke sa održanih sjednica na portalu Vlade Crne Gore, poručili su iz Vlade reagujući na navode MANS-a o netransparentnom trošenju budžetskih sredstava.