Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pokret Evropa sad ide samostalno na izbore, Spajić nosilac liste

Pokret “Evropa sad”
  • Autor onogost.me
  • 26.04.2023. u 23:34
Glavni odbor (GO) Pokreta Evropa sad donio je odluku da ta stranka nastupi samostalno na junskim parlamentarnim izborima. Nosilac liste na izborima biće lider Pokreta Milojko Spajić.

“Na večeras održanoj sjednici, članovi Glavnog odbora Pokreta Evropa sad jednoglasno su donijeli odluku o modalitetu nastupa na parlamentarnim izborima. Odlučeno je da Pokret Evropa sad! u narednom periodu obavi niz razgovora sa građanskim listama, nezavisnim intelektualcima, uglednim aktivistima, lokalnim pokretima i partijama manje brojnih naroda u vezi sa zajedničkim nastupom. Listu Pokreta Evropa sad nosiće predsjednik Pokreta Milojko Spajić koji je za to dobio jednoglasnu podršku”, navodi se u saopštenju Pokreta.

Dodaju da će jedinstveno nastaviti političku borbu za jak životni standard, slobodne insititucije i pomireno društvo.

“Naša vizija je vizija u koju vjeruje Crna Gora i nastavićemo još odlučnije za nju da se borimo”, navodi se u saopštenju.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.