Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

SD Nikšić formirao još dva mjesna odbora

momcilo_micunovic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.02.2017. u 10:13

Na sastanku Opštinskog odbora Socijaldemokrata Nikšića, kojem su prisustvovali predsjednik partije Ivan Brajović i potpredsjednik Mićo Orlandić odlučeno je da u Nikšiću budu formirana još dva mjesna odbora Uzdumir i Tović.

Na sastanku je, kako navodi predsjednik nikšićkog OO SD-a Momčilo Mićunović, bilo riječi i o nastavku aktivnosti koje se već kontinuirano odvijaju, ali i planovima za sprovođenje novih, koje su prepoznate kao aktivnosti od značaja za razvoj ove opštine.

“Konstantan priliv članstva nam govori da ljudi prepoznaju naš predan rad i zalaganje, te u tom duhu nastavljamo anketiranje građanstva u cilju identifikacije ključnih izazova sa kojima se susreću, a čije rješavanje će biti u fokusu naših budućih aktivnosti, koje ćemo sprovoditi u skladu sa našim partijskim principima“, izjavio je Mićunović.

On poručuje da će Socijaldemokrate Nikšića nastojati da predizbornu kampanju usmjere na goruće probleme sa kojima se suočavaju Nikšićani, čija će rješenja proizlaziti iz svakodnevne interakcije sa građanima, kao i kroz pozitivnu političku kampanju usmjerenu na promovisanje drugačije političke kulture i afirmaciju političkog dijaloga.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjednica Skupštine opštine (SO) Nikšić koja je jednom prekinuta, a jednom odložena, trebalo bi da se održi danas.