Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sekretar MUP-a: Sajt birači.me u funkciji ali usporen, od 14.30h još dva broja

RTCG
  • Autor onogost.me
  • 23.10.2022. u 14:00
Sajt birači.me nije oboren, on je u funkciji, samo što je privremeno usporen zbog toga što je zainteresovanost za ove lokalne izbore mnogo veća nego na prethodnim parlamentarnim izborima, kazao je v.d. sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Mirko Kovačević.

“Ovim putem apelujemo na sve građane da ukoliko prvi put ne dobiju potrebnu informaciju, sačekaju par minuta i pokušaju ponovo”, kazao je on za TVCG.

Putem sajta birači.me, kako je rekao, ostvareno je devet hiljada informacija od sedam do 12 sati.

“Takođe napominjem da je MUP uoči ovih lokalnih izbora oformilo call centar sa  jedinstvenim brojem 19820 putem kojeg građani mogu da se informišu. Call centar je do sada primio preko 500 poziva, što je preko 1000 informacija”, istakao je Kovačević.

Istakao je da se konstantno radi na oporavku sajta. Rekao je o da će od 14:30 sati u funkciji biti još dva broja putem kojih će građani moći da se informišu 020415140 i 020415145.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.