Stiglo još 300 uređaja za elektronsku identifikaciju

predstavljen1
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 20.01.2016. u 17:02

Treći kontigent od 300 uređaja za elektronsku identifikaciju birača stigao je u Crnu Goru, tako da je trenutno na raspolaganju 900, a očekuje se da do marta stigne i posljednji sa još 300 uređaja za elektronsku identifikaciju birača, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova MUP.

Ministarstvo unutrašnjih poslova donijelo je i Uputstvo o načinu korišćenja elektronskih uređaja za identifikaciju birača, prenosi CdM.

Ovim je završena još jedna obaveza MUP-a propisana zakonima koji regulišu izborni proces. 

“Shodno zahtjevu članova Radne grupe parlamentarnog dijaloga za pripremu slobodnih izbora, MUP je omogućio da se provjere upisa u birački spisak putem sajta www.biraci.me mogu vršiti i preko broja pasoša, a ne samo lične karte”, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sjednica jedanaestog vanrednog zasijedanja u 2022. godini, na kojoj će se glasati o predlogu predsjednika države Mila Đukanovića da se skrati mandat Skupštini Crne Gore, održaće se u petak, saopšteno je iz parlamenta.
Da li je crnogorsko društvo zarobila politika? Sagovornici TVCG, univerzitetski profesori odgovaraju, da jeste. Otrovala nas je, poručuju, do te mjere da sve više mrzimo. I to je valjda alarm da kažemo dosta, i okrenemo se sebi.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dostavio je Skupštini dopunjeni predlog odluke za skraćenje mandata Skupštini nakon što mu ga je predsjednica parlamenta Danijela Đurović vratila na doradu.