U Šavniku prekinuto glasanje na jednom biračkom mjestu

onogost.me arhiva
 • Autor onogost.me
 • 27.11.2022. u 08:56
Na dva biračka mjesta u Šavniku danas se ponovlja glasanje i to šesti put, a pravo glasa ima 541 birač. Prije devet časova prekinuto je glasanje na biračkom mjestu broj 1 u zgradi Skupštine opštine Šavnik.

Lokalni izbori ponavljaju se na biračkom mjestu u zgradi Opštine Šavnik, gdje pravo glasa imaju 483 birača, i u selu Kruševice, gdje pravo glasa ima 58 birača.

Na tim biračkim mjestima je u prethodnih pet izbornih ciklusa, 23. i 30. oktobra, kao i 6, 13. i 20. novembra prekinuto glasanje, nakon što pojedini članovi biračkih odbora nijesu omogućili glasačima da ostvare svoje biračko pravo.

Biračka mjesta otvorena su u sedam, a biće zatvorena u 20 sati.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Komisija za ekonomsku politiku i finansijski sistem Vlade Crne Gore predložila je juče da popis stanovništva bude održan od 1. do 15. novembra ove godine. Kako je Portalu RTCG saopšteno u Vladi, termin zavisi od sjutrašnje sjednice Vlade i hoće li biti izmjena, ali se one ne očekuju.
  Među pripadnicima crnogorskog tima za traganje i spašavanje, koji su sinoć krenuli za Tursku, kako bi pomogli u akcijama spašavanja, nakon razornog zemljotresa koji je pogodio tu državu i Siriju, je i jedan iz Nikšića.