Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

URA utvrdila listu za koaliciju s Demokratama: Abazović, Konatar, Novaković Đurović, Adžić…

URA
  • Autor onogost.me
  • 14.05.2023. u 22:29
Iz Građanskog pokreta URA saopšteno je da su na večerašnjoj sjednici Glavnog odbora te stranke donijeli odluku o formiranju "anti-mafija bloka političkog centra", čiju okosnicu će činiti URA i Demokrate, koji će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna.
Takođe, kako je saopšteno, na sjednici Glavnog odbora (GO) izglasana je i lista kandidata za poslanike i poslanice ispred Građanskog pokreta URA.

 

Listu predvode premijer Dritan Abazović, poslanik Miloš Konatar, ministri Ana Novaković Đurović i Filip Adžić, kao i nova lica po kojima se sve više URA prepoznajeMilena Vuković Sekulović, Zoran Mikić, Mileta Radovanić, Luka Rakčević i Dušan Golović, kazali su iz te partije.

Pored njih tu su, ističu, i predsjednici opštinskih odbora (OO) iz svih krajeva Crne Gore.

,,Kao partija, ponosni smo na sve što smo postigli u prethodnom periodu dajući nemjerljiv doprinos da se Crna Gora nađe na pravom putu kroz hrabru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, za uvećanje životnog standarda, vraćanje otetog državi od privilegovanih kumova i prijatelja, za zaštitu životne sredine i pomirenje u Crnoj Gori. Crna Gora se svakodnevno mijenja na bolje i nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu. Odlučni smo da, kao i do sada, tome damo veliki doprinos”, zaključuju iz URE. 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.