URA utvrdila listu za koaliciju s Demokratama: Abazović, Konatar, Novaković Đurović, Adžić…

URA
 • Autor onogost.me
 • 14.05.2023. u 22:29
Iz Građanskog pokreta URA saopšteno je da su na večerašnjoj sjednici Glavnog odbora te stranke donijeli odluku o formiranju "anti-mafija bloka političkog centra", čiju okosnicu će činiti URA i Demokrate, koji će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna.
Takođe, kako je saopšteno, na sjednici Glavnog odbora (GO) izglasana je i lista kandidata za poslanike i poslanice ispred Građanskog pokreta URA.

 

Listu predvode premijer Dritan Abazović, poslanik Miloš Konatar, ministri Ana Novaković Đurović i Filip Adžić, kao i nova lica po kojima se sve više URA prepoznajeMilena Vuković Sekulović, Zoran Mikić, Mileta Radovanić, Luka Rakčević i Dušan Golović, kazali su iz te partije.

Pored njih tu su, ističu, i predsjednici opštinskih odbora (OO) iz svih krajeva Crne Gore.

,,Kao partija, ponosni smo na sve što smo postigli u prethodnom periodu dajući nemjerljiv doprinos da se Crna Gora nađe na pravom putu kroz hrabru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, za uvećanje životnog standarda, vraćanje otetog državi od privilegovanih kumova i prijatelja, za zaštitu životne sredine i pomirenje u Crnoj Gori. Crna Gora se svakodnevno mijenja na bolje i nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu. Odlučni smo da, kao i do sada, tome damo veliki doprinos”, zaključuju iz URE. 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Štampanje glasačkih listića za parlamentarne izbore u Crnoj Gori počelo je danas, u bjelopoljskoj štampariji Merkator. Do kasnih večernjih sati biće odštampano 558.741 listića, a proces prati predstavnik OEBS-a. Na izborima, koji će biti održani 11. juna, učestvovaće 15 lista.
  U namjeri da doprinese transparentnosti prevashodno u procesu donošenja odluka, a podrazumijevajuće i načina trošenja budžetskih sredstava – 43. Vlada je sjednice Vlade otvorila za javnost učinivši dostupnim “Dnevni red” kao i materijale i zaključke sa održanih sjednica na portalu Vlade Crne Gore, poručili su iz Vlade reagujući na navode MANS-a o netransparentnom trošenju budžetskih sredstava.