Urošević: Nikšić je pokazao da je na pravoj strani, velika podrška Milatoviću i Pokretu Evropa sad

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 20.03.2023. u 09:38
Kandidat DPS-a Milo Đukanović i njegov protivkandidat Jakov Milatović iz Pokreta Evropa sad odmjeriće snage u drugom krugu izbora, 2. aprila, nakon što su u jučerašnjem prvom krugu ostvarili najbolji plasman.

Razloga za slavlje sinoć nakon proglašenja rezultata bilo je u lokalnom odboru pokreta Evropa sad.

“Noćas smo svjedočili jednoj velikoj pobjedi Jakova Milatovića i Pokreta Evropa sad, dakle skoro 30 procenata. Znači vrlo blizu Milu Đukanoviću, vrlo daleko od trećeg kandidata i ono što je tu najznačajnije jeste da je u drugom krugu definitivno pobjeda Jakova Milatovića izvjesna. Nikšić je i ovoga puta pokazao da je na pravoj strani, da je dao veliku podršku Jakovu Milatoviću i cijelom Pokretu Evropa sad. U centralnoj regiji – Nikšić, Podgorica, Danilovgrad, Jakov Milatović je pobijedio Mila Đukanovića – 34 odsto”, naveo je sinoć Uglješa Urošević, koordinator Pokreta Evropa sad za Nikšić.

Prema podacima Pokreta Evropa sad, ta stranka je na jučerašnjim predsjedničkim izborima u Nikšiću ostvarila 11.894 glasa.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima, najavljeno je iz Kabineta Milatovića.
  Na juče održanom "Ju jitsu Championship Budva Open" nikšićki Kodokan je napravio odličan rezultat osvojivši 15 medalja, i to: šest zlatnih, jedna srebrna i osam bronzanih.