Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vučinić: Imali smo napornu, ali uspješnu godinu

wp_20151211_12_00_55_pro
arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.12.2015. u 20:13

Večeras je u prostorijama Radničke partije održan koktel na kojem su sumirani učinci te partije u godini na izmaku.  

Predsjednik te partije , Janko Vučinić, kazao da je ovo bila naporna, ali uspješna godina koju su obilježilii protesti Demokratskog fronta u kojima su svoj doprinos dali članovi i simpatizeri Radničke partije.

U parlamentu su se zalagali za problemske ciljeve partije i predlagali zakone u interesu građana od kojih nijesu svi prošli, ali se Vučinić nada da će u predstojećoj godini učiniti više povodom toga.

” Radnička partija je kroz Demokratski front predložila i izglasala zakon koji je pomogao svim onim radnicima koji su zbog stečaja ostali bez posla, da se penzionišu i dobiju kakvu takvu sigurnost kroz te penzije” , kazao je Vučinić dodajući da su predlogom tog zakona pomogli i  radnicima Kombinata aluminijuma da dobiju otremnine. Takodje, kako je kazao on, partija je učestvovala u anti-NATO protestima i zauzela jasan stav da Crnoj Gori nije mjesto u ovom, kao ni u nekom drugom vojnom savezu.

On ističe da su ciljevi koje je na protestima postvio Demokratski front osnovno programsko načelo Radnicke partije.

„Nastavićemo ono što smo počeli 27. septembra jer je to  jedini način da se dođe do promjena u Crnoj Gori“, poručio je Vučinić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.