Vuković: Današnji praznik prilika da se podsjetimo važnosti uspostavljanja principa demokratije

SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 21.05.2023. u 11:00
Današnji praznik prilika je da se podsjetimo važnosti uspostavljanja principa demokratije, vladavine prava i socijalne pravde, kako bismo stvorili društvo jednakih šansi za sve, naveo je u čestitki povodom Dana nezavisnosti predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković.

On je u ime Skupštine opštine i u svoje ime, čestitao svim građanima i građankama Nikšića i Crne Gore Dan nezavisnosti.

Kazao je da čuvanje naše tradicije, njegovanje multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada, puna posvećenost evropskim integracijama, uz nepokolebljivu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, moraju biti u vrhu prioriteta u godini pred nama.

“Uz želju da nakon izbora dobijemo stabilnu Vladu, koja će u punom kapacitetu moći da se posveti kako strateškim ciljevima, tako i rješavanju hroničnih problema, prevazilaženju podjela i izgradnji Crne Gore kao ekonomski snažne, ekološke i pravne države, još jedanput čestitam Dan nezavisnosti. Živjela Crna Gora”, naveo je Vuković.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U namjeri da doprinese transparentnosti prevashodno u procesu donošenja odluka, a podrazumijevajuće i načina trošenja budžetskih sredstava – 43. Vlada je sjednice Vlade otvorila za javnost učinivši dostupnim “Dnevni red” kao i materijale i zaključke sa održanih sjednica na portalu Vlade Crne Gore, poručili su iz Vlade reagujući na navode MANS-a o netransparentnom trošenju budžetskih sredstava.