Vuković: Pozvan sam na ktitorsku slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog

 • Autor onogost.me
 • 18.07.2023. u 19:23
Od Eparhije budimljansko-nikšićke pozvan sam na ktitorsku Slavu Saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u svojstvu vjernika prisustvovao arhijerejskoj liturgiji. U pozivu, koji objavljujem, nije bilo pominjanja pomena nikome osim ktitorima i sveštenoslužiteljima Saborne Crkve, kazao je predsjednik Skupštine Opštine Nikšić Nemanja Vuković.

“Jasna je intencija grupe marginalaca da pokuša diskreditovati Demokratsku Crnu Goru i mene lično, ali samo treba da se vrate 5 dana unazad – na 13. jul, i naša djela će u potpunosti demantovati njihove zlonamjerne konstrukcije”, kazao je Vuković reagujući na današnje saopštenje OO DPS Nikšić.

Nada se, kako kaže, da će se sledeće saopštenje “grupe marginalaca odnositi na sina Zorana Lazovića, Petra, i drugog funkcionera Uprave policije, Ljuba Milovića, kojim će osuditi, ako nemaju baš ništa drugo, makar širenje vjerske i nacionalne mržnje pjevajući pjesme u kojima se poziva na klanje pripadnika druge vjere i nacije”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Mandatar za sastav vlade Crne Gore, predsjednik Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić, saopštio je da ima još vremena za formiranje vlade, te da rade na obezbjeđivanju većine. Nije htio da komentariše informaciju o isključivanju poslanica PES-a Jevrosime Pejović i Radinke Ćinćur iz partije.
  Poslanici Vanjskopolitičkog odbora Evropskog parlamenta usvojli su izvještaj o Crnoj Gori čiji je autor Tonino Picula. Za izvještaj je glasao 51 poslanik odbora dok su tri bila protiv i tri uzdržana. O dokumentu će se sljedećeg mjeseca glasati na plenarnom zasjedanju EP kada će biti usvojen u formi rezolucije Evropskog parlamenta.