Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Antalija nova baza Sutjeske

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 24.01.2023. u 10:47
Fudbaleri Sutjeske od jutros su na pripremama u Antaliji. Ostaće „plavo-bijeli“ u poznatom turskom turističkom mjestu narednih 15 dana, do 7. februara, a tamo je planirano i da odigraju pet prijateljskih mečeva sa prilično jakim rivalima.

Otputovali su golmani Gilje, Ličina i Radović, kao i fudbaleri Grivić, Stijepović, Vučić, Babić, Đinović, Bojović, Eraković, Matanović, Krstović, J. Nikolić, Živković, Tučević, Kalezić, Pajović, Đurković, Konrad, Marković, Sahli, Vuković, Žižić, Fahrad…

Sportskog direktora Sutjeske Krsta Koprivicu raduje što su priključili i nekoliko mladih igrača, momaka koji su rođeni 2004. godine, pa i mlađih.

“Šteta, odigrali smo samo jednu prijateljsku utakmicu od kako smo se okupili. Brnović je tada šansu dao svima, igrala su potpuno tri različita tima i bilo je neriješeno protiv Podgorice. U međuvremenu smo zakazali meč s Berancima, ali u Nikšiću se nije u subotu moglo igrati zbog snijega, a ni u Danilovgradu, jer je teren bukvalno bio pod vodom. Ipak, odradili smo nekoliko treninga u balon sali, završili sva neophodna testiranja i mislim da je stručni štab prilično sveo računicu, da sada zna na kojih 20-ak igrača može ozbiljnije računati. S nama u Antaliju putuju i omladinci Bojović, Vukićević, Aničić, povratnik Nikolić… Odigraćemo tamo pet mečeva, a protivnici će nam biti Arsenal iz Tule, Dnjepar, Aksa iz Kazahstana, Auda iz Letonije i Sileks iz Sjeverne Makedonije”, podsjeća Koprivica.

Dakle, u Tursku je otputovalo ukupno 28 igrača iz Nikšića, a među njima i Eraković, što znači da još pregovori, vezani za njegov eventualni odlazak, nijesu okončani.

Crnogorski šampionat nastavlja se 18. februara.

Izvor: Pobjeda

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
    Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.