Dubljević najbolji košarkaški trener u državi

KSCG
 • Autor onogost.me
 • 16.12.2022. u 08:19
Nikšićanin Dušan Dubljević dobitnik je prestižnog priznanja "Goran Poli Bojanić" koje se dodjeljuje najboljem košarkaškom treneru u Crnoj Gori u godini na izmaku.

Dubljević je nagradu zaslužio najviše zahvaljujući rezultatu mlade košarkaške reprezentacije, koja je ljetos osvojila treće mjesto na Evropskom prvenstvu.

Do nedavno je bio trener bjelopoljskog Jedinstva, a prije nešto manje od mjesec preuzeo je tivatski Teodo.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.
  Opština je budžetom za tekuću godinu planirala da za uređenje ulica i parkova izdvoji 2.160.000 eura. Od toga, za izgradnju i rekonstrukciju Opština je budžetom za tekuću godinu planirala da za uređenje ulica i parkova izdvoji 2.160.000 eura. Od toga, za izgradnju i rekonstrukciju saobraćajnica – Ulica Živka Nikolića i rekonstrukcija Široke ulice 1.300.000, dok je za uređenje gradskih kvartova i izgradnju i rekonstruciju gradskih igališta predviđeno 530.000 eura. – Ulica Živka Nikolića i rekonstrukcija Široke ulice 1.300.000, dok je za uređenje gradskih kvartova i izgradnju i rekonstruciju gradskih igališta predviđeno 530.000 eura.
  Do nekoliko zavijanih golijskih sela Opština Nikšić danas će uputiti traktor za čišćenje snijega Komunalnog preduzeća, kazao je za portal Onogošt sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica.