Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Brnović i saradnici gosti FSCG: Podrška bivšim trenerima Sutjeske

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 17.08.2023. u 19:53
Doskorašnji trener Sutjeske Nenad Brnoviće je bio gost Fudbalskog saveza Crne Gore, objavljeno je iz te asocijacije.

Brnović je nedavno napustio Nikšić, a prije nekoliko dana i izdao saopštenje u kojem je istakao da su njemu i saradnicima iz tog kluba prijetili pištoljem i zahtijevali od kompletnog stručnog štaba da podnesu ostavke.

Sutjeska je te navode brzo demantovala.

"Brnović se zajedno sa pomoćnicima obratio rukovodstvu Saveza kako bi u direktnom razgovoru imali priliku da iznesu detalje sa sastanka koji su održali sa upravom FK Sutjeska tokom kojeg je, prema njihovim riječima, došlo do nemilih scena i neprihvatljivih reakcija od strane uprave nikšićkog kluba", navodi se na sajtu FSCG.

"Zbog svega što se desilo na pomenutom sastanku, treneri su predali tužbe Disciplinskoj komisiji i Arbitražnom sudu FSCG koji će u daljim postupcima, u skladu sa svojim ovlašćenjima, odlučivati po podnijetim prijavama. Ujedno, Brnović, Srđan Kljajević i Nemanja Tatalović informisali su Savićevića i Đurđevca da su nadležnim državnim organima predali krivične prijave protiv rukovodilaca FK Sutjeska" koji su prisustvovali predmetnom sastanku".

Savićević i Đurđevac pružili su podršku Brnoviću i njegovim kolegama u namjeri da zaštite njihova prava pred Disciplinskom komisijom i Arbitražnim sudom, ali i kroz redovni postupak kod nadležnih državnih organa. Rukovodioci Saveza su tokom razgovora izrazili nadu da se u crnogorskom fudbalu ubuduće neće govoriti o sličnim ili istim događajima".

Za kraj se navodi:

"Ujedno, ovim obraćanjem rukovodstvo FSCG podsjeća sve fudbalere, trenere i fudbalske radnike da će Savez, posredstvom nadležnih organa, pružiti maksimalnu podršku u cilju zaštite i ostvarivanja prava definisanih potpisanim ugovorima".

Izvor: Vijesti.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. Nevjerovatno loš potez Dejov i Saveza,da se oni svrstavaju u ovakvim situacijama,bruka!
      Postoje Sudovi i Arbitraže,pa neka se sve nepristrasno ispita i riješi.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.