Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Debakl Sutjeske u derbiju kola

dsc_0047
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 23.04.2016. u 16:34

Ekipa Sutjeske doživjela je ubjedljiv poraz u derbi meču 27. kola Telekom Prve fudbalske lige od ekipe Budućnosti. 

Gosti su iskoristili totalnu dominaciju u današnjem susretu, i sa četiri gola u mreži domaćih upisali nova tri boda na svoj konto. Meč je obilježila totalna dominacija gostiju, a ekipu domaćih je od veće katastrofe spasio golman Ličina.

Ako za 180 minuta nije uspjela da se zatrese mreža u prethodna dva susreta između Sutjeske i Budućnosti, u današnjem meču je gol pao već u sedmom minutu, a golman domaćih je čak četiri puta vadio loptu iz svoje mreže.

Još se ekipe nijesu ni zagrijale kada je poslije kornera sa desne strane, Raspopović iskoristio grešku odbrane domaćih i sa deset metara pogodio za 0:1. Budućnost je i poslije vođstva nastavila sa napadima, pa su do 20. minuta  golu Ličine zaprijetili prvo Đalović, a zatim i Vukčević, ali bez uspjeha. Dominaciju na terenu podgoričani krunišu golom i u 28. minutu, kada je Pajović iskoristio prliku i povisio na 0:2, što je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

Drugi dio susreta Budućnost otvara novim pogotkom, kada već postaje jasno ko će biti pobjednik u današnjem susretu. Marko Burzanović je na asistenciju Đalovića u 48. minutu savladao golmana domaćih i povisio na 0:3. U 67. minutu gosti iz kontra napada dolaze do 0:4, kada je na novu asistenciju, danas najboljeg na terenu Đalovića, Vušurović pogodio mrežu i postavio konačan rezultat.

Poslije ovog kola ekipa Sutjeske ostaje na petoj poziciji sa 40 osvojenih bodova, čak sedam manje od četvrtoplasiranog Bokelja koji je slavio protiv Mornara na svom terenu.

U narednom 28. kolu nikšićkog prvoligaša očekuje novi derbi, kada gostuje aktuelnom šampionu, ekipi Rudara. 

U ostalim mečevima 27. kola postignuti su sledeći rezultati:

Grbalj - Mladost 2:0

Dečić - Rudar 0:1

Bokelj - Mornar 2:0

Iskra - Zeta 1:1

Lovćen - Petrovac 1:0

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore neće 9. septembra protiv Velsa, u meču 2. kola Lige nacija, moći da igra na stadionu pod Goricom, koji je zbog katastrofalnog stanja terena pod suspenzijom već skoro mjesec dana dana i koja nije skinuta ni nakon posljednje Uefine inspekcije.
Sutjeska je savladala Bokelj na Stadionu pod Vrmcem rezultatom 3:0 u susretu 5. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.