Goleadama nema kraja

omladinci_kadeti
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 10.11.2015. u 18:59

Napadači iz omladinskog i kadetskog pogona Sutjeske iz kola u kolo dokazuju da su nemilosrdni za protivnika.

Pritom su golmani plavih praktično bez posla, pa je jasno da je kvalitet ubjedljivo na strani nikšićkih ekipa koje ulivaju nadu u budućnost fudbala u našem gradu.
Omladincima je skor u dosadašnjem dijelu 46 postignutih i 18 primljenih, odnosno gol razlika +28, dok su fenomenalni kadeti postigli 51 gol a primili svega 4.
Ovog vikenda omladinci su savladali ekipu Cetinja sa 6:0, a u strijelce su se po dva puta upisali Aleksa Đurković i Danilo Pavićević, dok je jedan gol postigao Nikola Cimbaljević uz jedan auto gol Miloša Radovića. 
Lideri kadetske lige su ispratili ekipu Brskova sa sedam golova u mreži. Po dva gola su postigli Radovan Bećirović i Ivan Mićunović a po jedan Novica Eraković, Milutin Osmajić i Vladan Bubanja za konačnih 7:0.

U narednom kolu omladinci gostuju ekipi Ibra iz Rožaja, dok će Mijanovićevi momci na megdan ekipi Jedinstva u Bijelom Polju.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Aktuelni šampion je svoj meč ipak odradio onoliko koliko mu je trebalo, iako njihova igra nije bila na nivou koji se od njih to očekuje.