Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kordić “presudio” Lovćenu

sutjeskja
  • Autor onogost.me
  • 26.09.2015. u 16:37

Danas su na stadionu kraj Bistrice fudbaleri  Sutjeske savladali  tvrdu i neugodnu ekipu Lovćena  rezultatom 2:0 (0:0). 

Najzaslužniji u domaćoj ekipi za pobjedu i nova tri boda je dvostruki strijelac Šaleta Kordič, koji je golove postigao u 62. i 90. minutu utakmice.  U prvom poluvremenu smo vidjeli  dosta mirniju igru u kojem su većim dijelom ekipe odmjeravale snage. Jedinu izglednu priliku u prvih 45 minuta imao je Darko Karadžić, pred kraj poluvremena, ali je odlično intervenisao golman gostiju i poslao loptu u korner.

Početak drugog dijela protiče u inicijativi domaćih koji stvaraju dvije izgledne prilike preko Karadžića, ali rezultat ostaje 0:0. U 62. minutu ekipa Sutjeske konačno postiže gol, odlično dodavanje Vučića za Kordića koji dovodi plave u vođstvo. Posle prvog gola Cetinjani preuzimaju inicijativu i stvaraju par šansi pred golom Poleksića, koje na sreću domaćih odlaze u nepovrat. U samom finišu meča, ekipu Lovćena stiže kazna za promašaje, kada Kordić koristi priliku i postiže svoj drugi gol na utakmici za konačnih 2:0.

Sutjeska je upisala ukupno treću pobjedu u prvenstvu, i zauzima posle osam kola šestu poziciju na tabeli. Nedovićevi momci u narednom kolu gostuju ekipi Zete u Golubovcima, koja zauzima sedmo mjesto na tabeli i ima isto bodova kao i Sutjeska uz lošiju gol razliku.

 

U ostalim mečevima 8. kola CFL postignuti su sledeći rezultati:

BUDUĆNOST - MORNAR 3:0 (0:0).

DEČIĆ - MLADOST 2:2 (0:1)

GRBALJ - BOKELJ 1:1 (1:0)

ISKRA – PETROVAC 0:0

RUDAR - ZETA 1:0 (0:0)

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.