Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

KUP: Sutjeska juri gol zaostatka

sutjeska
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 29.11.2016. u 07:33

Sjutra su na programu revanš mečevi četvrtfinala Kupa Crne Gore, u okviru kojeg Sutjeska na svom terenu dočekuje ekipu Petrovca. 

U prvom meču pod Malim brdom, Petrovčani su slavili minimalnim rezultatom, a jedini gol na utakmici je postigao Aleksandar Vujačić.

“Plavi” zato neće imati nimalo lak zadatak da sjutra nadoknade minus od jednog gola i izbore plasman u polufinale. Ipak, optimizma u taboru nikšićkog prvoligaša ne fali, jer očekuju kvalitetan meč uz obećanje da će dati sve od sebe da izbore plasman u narednu rundu.

“Očekujemo da će biti dobra utakmica, i sigurno ćemo napasti od samog starta meča. Petrovac ima jedan gol prednosti, ali se nadam da ćemo nadoknaditi zaostatak. Motivisani smo maksimalno i naravno da očekujem pobjedu i prolaz.”, istakao je prvotimac Sutjeske, Slavko Damjanović.

Susret je zakazan za 13h, a kapije Stadiona kraj Bistrice biće širom otvorene za sve ljubitelje fudbala, pa iz kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju i pomognu svojoj ekipi.

U ostalim susretima 1/4 finala kupa sastaju se: Grbalj – Budućnost (1:2) Lovćen – Iskra (0:1) Bokelj – Rudar (1:1)

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.