Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Novo posrtanje: Remi Sutjeske u Radanovićima

Telekom_1
  • Autor onogost.me
  • 26.08.2015. u 18:06

U četvrtom kolu fudbalskog šampionata Crne Gore, Sutjeska je u Radanovićima remizirala sa domaćom ekipom Grblja i osvojila svega četiri boda u dosadašnjem dijelu šampionata.

Golom Stefana Lončara u 45. minutu Sutjeska je na poluvrijeme otišla sa prednošću od 0:1, da bi domaći fudbaleri pred kraj susreta došli do izjednačenja, tačnije u 87. minutu meča golom Kopitovića.

Najbolji u ekipi Sutjeske bio je golman Vukašin Poleksić koji je spasio svoju ekipu poraza sa nekolike dobre intervencije. Poleksić je ujedno jedini igrač Sutjeske koji je izabran u idealan tim kola. Posle četiri odigrana kola ekipa Sutjeske dijeli osmo i deveto mjesto sa ekipom Iskre. Ovo je svakako neočekivan start za nikšićku ekipu, koja na čelu sa novim trenerom Nedovićem pretenduje na sam vrh tabele. U narednom kolu koje se igra 29. avgusta, Sutjeska na svom terenu dočekuje danilovgradsku Iskru, gdje će tražiti šansu za prvu pobjedu pred svojim navijačima.

Da podsjetimo, u prethodna tri kola Sutjeska je ostvarila jednu pobjedu i dva poraza. U gostima je savladala Mornar rezultatom 3:1, dok je na svom terenu izgubila od Mladosti (0:1) i Dečića (0:2). U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati:

Iskra – Rudar 0:0                             

Dečić – Lovćen 3:2

Mladost – OFK Petrovac 1:2

Mornar – Zeta 1:5

Budućnost – Bokelj 0:0

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.
U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.