Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poraz Sutjeske u Golubovcima, Kordić presudio svom bivšem klubu

csc_7253_0_1_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 24.08.2016. u 16:57

Sutjeska je danas u Golubovcima poražena od ekipe Zete rezultatom 0:1 (0:0), u okviru 4. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. 

Jedini i odlučujući gol na meču je postigao u 80. minutu Šaleta Kordić, igrač koji je u ljetnjem prelaznom roku upravo iz Sutjeske prešao u tim iz Golubovaca.  

U prvom poluvremenu dosta mirna igra na stadionu Trešnjica sve do 40. minuta kada Zarubica gađa stativu, da bi za domaće dobru priliku propuštio Klikovac. Pored ove dvije prilike gosti su još par puta zaprijetili golu Božovića, ali su mreže ostale netaknute.

U drugom dijelu nije bilo izglednijih šansi sve do 71. minuta kada je Aligrudić propustio veliku šansu da svom timu donese vođstvo. Ipak, deset minuta kasnije,  Šaleta Kordić je iskoristio svoju priliku i zatresao mrežu "plavih" za 1:0. Do isteka devedesetog minuta se ništa bitnije nije promijenilo pa su sva tri boda ostala u Zeti nakon četvrtog kola.

Ovo je za ekipu Nebojše Jovovića drugi poraz u ovoj sezoni pa poslije četiri kola nikšićki prvoligaš ima polovičan učinak, dvije pobjede na svom terenu i dva poraza u gostima.

Naredni meč ekipa Sutjeske igra na svom terenu kada već u subotu u okviru petog kola dočekuje ekipu Grblja, nakon čega slijedi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

U ostalim susretima  4. kola CFL-a postignuti su sledeći rezultati:

Bokelj – Rudar  2:1

Grbalj – OFK Petrovac  0:1

Jedinstvo – Iskra  1:2

Lovćen – Budućnost  0:2

Mladost – Dečić  1:0

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.