Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šampionske ambicije: Sutjesku pojačavaju Brazilac i dva Japanca, vraća se i Draško Božović

11016983_897242403652085_2692455721099050822_n
facebook
  • Autor onogost.me
  • 08.07.2016. u 13:06

I dok se ekipa Sutjeske polako zagrijava za početak nove sezone, uprava ne sjedi skrštenih ruku. 

Od juče su novi članovi tima kraj Bistrice postali Bojan Božović, Slavko Damjanović, dok se pripremama priključio Slavko Lukić. Podgoričanin Bojan Božović ima bogatu internacionalnu karijeru, u kojoj je najveći dio proveo u mađarskoj i srpskoj ligi, a prethodne sezone je nastupao za Manama Club iz Bahreina. Štoper, Slavko Damjanović, koji je rođen u Nikšiću, do sada je u karijeri nastupao za Mornar, Spartak iz Subotice, Bačku i mađarsku Bekeščabu, dok je Slavko Lukić nastupao za Teutu.

Uprava kluba je i na dobrom putu da postigne dogovor sa Draškom Božovićem, koji je igrao za Sutjesku u sezoni 2014/15, a prethodnu sezonu je proveo u pljevaljskom Rudaru.

Od naredne sezone bi se moglo lako desiti da po prvi put plavo bijeli dres Sutjeske obuče i jedan Brazilac.

Na probu stiže dvadesetsedmogodišnji Jildemar Paixao, koji je pored igranja u svojoj domovini, nastupao i u Saudijskoj Arabiji, kao i u albanskoj ligi, tačnije u Teuti, u kojoj je bio saigrač Lukiću.

Pored Brazilca, na probi su i dva igrača iz zemlje izlazećeg Sunca. Novom šefu struke pokušaće da se nametnu i Japanci Hirofumi Ueda i Masatombu. Hirofumi Uedi crnogorski fudbalski tereni nisu nepoznanica, jer je prethodne sezone nastupao za ekipu Lovćena.

Ekipu Sutjeske, koju predvodi novi šef struke Nebojša Jovović, od 10. do 24. jula očekuju pripreme na Kopaoniku, u sklopu kojih će i odigrati četiri utakmice.

Nikšićki prvoligaš će 12. jula igrati protiv Radničkog, 16. jula će odmjeriti snage sa Novim Pazarom. 20. jula je zakazan meč protiv kruševačkog Trajala, dok će poslednju utakmicu na pripremama odigrati 23. jula protiv ekipe Zemuna.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.